Det är mysigt att vara ute!

Idag har vi fått vara ute e lekt i våran lilla hage, det var spännande och mysigt, men vi försökte ta oss ut också för det fanns ju så mycket spännande på utsidan också...

Promenad till sjön!

Vi gick en promenad till sjön i solskenet:)

Ute för första gången!

Nu har vi blivit så stora att vi vill utforska vad som finns utanför valplådan. och idag har vi fått gå ut för första gången. Det var spännande!

Mysigt att sova nära varandra


Goingarna igen:)

Mer söta bilder på goingarna, nu leker de och busar med varandra riktigt ordentligt. De börjar bli stora nu:)

Fyra veckor

Valpisarna är nu fyra veckor, jag vet att ni väntar på bilder och att det varit dåligt med det några dagar nu, men i morgon eller på torsdag kommer det en massa nya fina bilder. Det lovar vi:)
Här är åtminstonde lite ögongodis:)


GoingarnaMamma damella gäspar, vad jobbigt det kan vara med fem små barn på samma gång! Men de är ju så himla söta tänker hon. Men snart så blir de stora och flyttar hemifrån, vad ska jag då ägna min tid åt tänker hon... valplådan e ju trots allt ganska mysig..

3 veckor:)Nu är valparna hela tre veckor, oj vad tiden går fort:)

Lite fler bilder på goingarna:)Nästan tre veckor nu, i morgon närmare bestämt. Nu börjar de bli riktigt roliga. De busar med varandra lite smått och söker kontakt med oss hela tiden.

Valparna två och en halv vecka


Välkommen till vår nya fotoblogg!

Tanken med denna bloggen är att den ska vara ett komplement till hemsidan med fler bilder och regelbunda uppdateringar. Så för er som är nyfikna, välkommna hit! :)

RSS 2.0